Naast trainingen geef ik ook advies consults voor je paard. Dit advies kun je gebruiken tijdens je trainingen. Zelfstandig of bijvoorbeeld met je eigen instructie.

  • Heb jij altijd al willen weten hoe jouw paard in elkaar steekt?
  • Heb je vragen over je paard hoe je bepaalde dingen het beste kunt aanpakken?
  • Is bij aankoop van je paard geen gebruiksaanwijzing meegegeven en loop je daardoor vast?
  • Wil je weten hoe jij het beste bepaalde gedragingen kunt aan/afleren?
  • Loop je al een tijd tegen een probleem aan en kom je er zelf maar niet uit?


Advies consult op locatie

Wat houdt een advies consult precies in en wat krijg je hiervoor?
Onderaan deze pagina vindt je een aantal vragen. Deze vul je in voordat ik bij jou op bezoek kom. Hierdoor krijg ik algemene informatie over het paard, de situatie en weet ik waarvoor jij mijn hulp vraagt. Het bezoek op locatie neemt meestal ongeveer 2 uur in beslag. Tijdens mijn bezoek observeer het paard lichamelijk en geestelijk en stel aanvullende vragen over jouw paard, de situatie en zijn achtergrond. Vervolgens stel ik een advies op maat samen. Als het probleem het toelaat krijg je direct bruikbare adviezen en demonstreer ik ter plekke praktische oefeningen.

Na het advies kun je samen met je eigen trainer aan de slag met je paard en weet je hoe je het probleem gericht kunt gaan aanpakken. Je weet wat de sterke en zwakke punten zijn van het paard en weet hoe je dit kunt gebruiken.

Naderhand ontvang je binnen 5 werkdagen een samenvatting van het advies per email samen met een aantal bijpassende oefeningen die je op weg kunnen helpen.

Recht op nazorg via telefoon of mail tot 1 maand na het consult. Indien nodig overleg met eigenaar paard/lesgevers. In overleg kan na een gedragsconsult extra ondersteuning worden gegeven in de vorm van privé training.

De vergoeding van een advies consult bedraagt € 195,00*, btw vrijgesteld.

*Exclusief kilometervergoeding a € 0,20 per km
Bij een straal tot 10 km vanaf Steenderen, daarbuiten wordt een meerprijs gehanteerd

** Het gestelde advies is en blijft een advies en is niet bindend.

    Gegevens eigenaar/verzorger

    Gegevens paard/pony