Maak kennis met Sharon

Sharon vindt het belangrijk dat er een klik is. De instructie moet bij jou en je paard passen. Daarom geeft zij kennismakingslessen waarna je vrijblijvend kunt beslissen of deze manier van trainen bij jou past. De lessen zijn voor iedereen geschikt: jong, oud, recreatief of op wedstrijd niveau. 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen tijdens de lessen is het belangrijk dat ze eerst achterhaalt waar het probleem vandaan komt. Dit kan een lichamelijk ongemak zijn maar ook geestelijk. Door haar opgebouwde ervaring ziet Sharon vaak details waar andere mensen niet bij stilgestaan hebben. 

Tijdens een kennismakingsles brengt zij dan ook jullie uitdagingen in kaart. Ze bekijkt het paard na op lichamelijke ongemakken en schrijft jullie geschiedenis op. Aan de hand van alle gegevens maken jullie samen een plan van aanpak. Daarna gaan jullie aan de slag met de eerste oefeningen die aansluiten op jullie behoeftes.

Wat heb je nodig voor een kennismakingsles?

Trainingsmogelijkheid

Een plek om te kunnen trainen. Dit kan zijn: een rijbak, een longeercirkel, een paddock of een stuk wei.

Tijd

Sharon neemt graag de tijd voor een kennismakingsles. Houd daarom ook rekening mee met een afspraak van +/- 1,5 uur voor de eerste keer.

Een schoon paard

Om zo snel mogelijk te kunnen starten zorg je ervoor dat je paard alvast schoon is en klaar staat op het moment dat Sharon komt. Je hoeft het paard vooraf nog niet te zadelen. Alleen een halster om is voldoende.

De lessen naderhand worden op maat ingevuld naar aanleiding van het opgestelde plan van aanpak. Dat is dan ook de reden dat les voor elk persoon en elk paard anders is. 

Met haar manier van werken volgt zij geen enkele methode, maar combineert oefeningen uit verschillende disciplines en methodes. Ook heeft zij haar eigen manieren en oefeningen ontwikkelt in de loop der jaren die ze toepast tijdens een les. 

Zo kan het zijn dat je oefeningen kunt krijgen uit het grondwerk of schriktraining, maar ook onder het zadel aan de slag gaat. 

De inhoud van deze les

De kosten voor een kennismakingsles zijn € 75,00.

Exclusief reiskostenvergoeding a € 0,20 vanaf 7221 DB.

 

 

Na de kennismakingsles:
Samen aan de slag met een lespakket op maat voor jou en je paard

  • 5 lessen die specifiek zijn samengesteld voor jouw eigen paard/pony. Dit kan grondwerk, oefeningen aan de hand en onder het zadel zijn of een combinatie hiervan.
  • Zowel jij als je paard gaan aan de slag met de oefeningen
  • Wekelijkse opdrachten om zelf te oefenen
  • Je leert een basis massagetechniek voor je paard voor het nog beter kunnen loslaten van spanning
  • Losse lessen bij te boeken 
  • Naast praktijk ook theoretische uitleg tijdens de lessen, zodat je weet: wie, wat, waar hoe en waarom.
  • Bonus 1: Word lid van onze besloten facebook groep met andere leden.
  • Bonus 2: Stuur vragen en filmpjes tussen de lessen door.
  • Bonus 3: Filmpjes tijdens de lessen zodat je jezelf terug kunt zien en hoe het paard hierop reageert.

De vergoeding voor een lespakket bedraagt € 250,- exclusief reiskosten a € 0,20 per km vanaf 7221DB

 

Tijdens een les aan de hand werken